Art. 11.

Ustawa z dnia 2 marca 2001 r. o wyrobie alkoholu etylowego oraz wytwarzaniu wyrobów tytoniowych

Z czynności skażania alkoholu etylowego przedsiębiorca sporządza protokół, który zawiera:
1) firmę przedsiębiorcy skażającego oraz jego siedzibę;
2) nazwę przedsiębiorcy, dla którego dokonano skażenia alkoholu etylowego;
3) datę i miejsce skażenia alkoholu etylowego;
4) ilość alkoholu etylowego przeznaczonego do skażenia;
5) ilość alkoholu etylowego skażonego oraz jego moc pozorną (pogrążenie alkoholomierza) przy określonej temperaturze;
6) nazwę środka skażającego i jego ilość użytą do skażenia w przeliczeniu na 100 litrów alkoholu etylowego 100%;
7) imiona i nazwiska oraz podpisy osób uczestniczących w czynności skażenia alkoholu etylowego.

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z serwisu akceptujesz politykę prywatności i cookies.